Grasmatten aanleggen of inzaaien

Op zoek naar een vakman die uw grasmatten in Ieper kan aanleggen? Doe dan vandaag nog een beroep op Johan Rouseré. Wij zijn gespecialiseerd in het inzaaien van gazon, het plaatsen van grasmatten en het uitvoeren van beplantingen. 

Op maat van uw project

Droomt u ook van een egaal en mooi groen gazon? Een rustige plek waar kinderen naar hartenlust op kunnen spelen, of waar huisdieren even tot rust kunnen komen? Of misschien een plaats waarop u een tuinfeest kan organiseren? Vertrouw uw project toe aan ons. Is uw gazon niet in perfecte staat? Vertoont het putten, verweerde plekken of oneffenheden? Dan is het hoog tijd om hier iets aan te doen. Wij komen graag bij u langs om uw tuin te bekijken en een voorstel uit te werken om uw gazon te vernieuwen of aan te leggen. Wanneer het nodig is wordt uw perceel eerst volledig omgegraven zodat wij nadien de oppervlakte kunnen uitwerken door inzaaien of door het aanleggen van grasmatten.

Gazon in functie van gebruik

Een gazon moet natuurlijk naadloos aansluiten bij uw levensstijl. Wenst u eerder rustig te genieten in uw tuin? Of dient deze bestand te zijn tegen spelende kinderen en huisdieren? Johan Rouseré uit Ieper geeft u graag advies over de verschillende mogelijkheden om uw gazon aan te leggen of te vernieuwen. Hier wordt steeds rekening gehouden met uw wensen en budget. Na het inzaaien van het gazon of het aanleggen van de grasmatten is natuurlijk een blijvend onderhoud nodig om uw gazon groen en gezond te houden. Ook hiervoor kan u staat maken op onze diensten. Interesse? Wenst u bijkomende informatie te verkrijgen? Neem dan snel contact met ons op en ontdek wat ons tuinbedrijf voor u kan betekenen.