Omheiningen uit verschillende materialen

Johan Rouseré - Omheiningen

Denkt u voor uw tuin aan het plaatsen van omheiningen? In Ieper kan u daarvoor terecht bij Johan Rouseré. Met meer dan 15 jaar ervaring op de teller vindt u in hem de vakman waarnaar u op zoek was.

Tuinafsluiting in alle maten en soorten

Er zijn meerdere redenen om een tuinafsluiting te plaatsen. Privacy en bescherming zijn er maar enkele van. Bij Johan Rouseré vindt u allerhande omheiningen en poorten. Zo vindt u steeds een omheining die bij uw tuin past. U kiest het materiaal naar keuze. Zo hebben wij beton, draad of hout ter beschikking. Al onze tuinafsluitingen zijn beschikbaar in grote of kleine formaten. Zo plaatst u steeds de omheining die volledig bij uw noden past, van klein hekwerk tot een grotere terreinafsluiting.

Kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Bij Johan Rouseré streven we er steeds naar om kwaliteit aan te bieden. Wij gaan dan ook steeds met de grootste zorg te werk, of het nu gaat om een omheining, het plaatsen van een terras of uw tuinonderhoud. Zo leveren wij steeds kwaliteitsvol werk af waar u nog jarenlang tevreden van zult zijn. Bovendien bieden wij onze diensten tegen een correcte en betaalbare prijs aan. Zo is er voor ieders budget wel een tuinafsluiting te vinden.

Contacteer ons

Wenst u een tuinafsluiting te plaatsen? Neem dan vandaag nog contact op met tuinaannemer Johan Rouseré uit Ieper. Met plezier geven we u verdere informatie of maken we een vrijblijvende offerte voor u op.