Vertrouw de plannen voor uw tuinaanleg aan ons toe

Johan Rouseré - Tuinaanleg

Voor uw tuinaanleg in Ieper en in de omgeving van West-Vlaanderen, maakt u met Johan Rouseré een perfecte keuze. Met meer dan 15 jaar ervaring op de teller en een uitgebreid, professioneel machinepark, bent u er zeker van dat u uw tuinplannen in goede handen legt.

Uw tuinplannen

Johan Rouseré luistert voor uw tuinaanleg steeds naar uw wensen en behoeften. Hierbij is de nodige aandacht voor uw budget niet onbelangrijk. Heeft u zelf al een ontwerp voor uw tuin? Dan gaan wij aan de slag met uw tuinplannen. Wij zorgen voor een perfecte uitwerking tot in de puntjes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en kan u achteraf heerlijk genieten van uw tuin.

Terras of vijvers

Maar natuurlijk is er veel meer mogelijk in uw tuin dan enkel wat gras, bomen en planten. Had u al gedacht aan een terras of oprit? Ook voor de aanleg hiervan kunt u beroep doen op Johan Rouseré uit Ieper, uw tuinaannemer. Wij hebben een ruime keuze aan betonklinkers, kasseien, kleiklinkers, tegels, hout en natuursteen. Maar ook voor een vijver, waterpartij of zwemvijver kan u bij ons terecht.

Contacteer ons

Bent u overtuigd door ons vakmanschap? Aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen met tuinaannemer Johan Rouseré. We maken dan graag een vrijblijvende offerte voor u op. Ook voor het onderhoud van uw tuin mag u ons inschakelen.